29-01-10

De Partituren van de Twinning Hymne Europa, Europa.

De partituren voor de hymne zijn volledig afgewerkt en de muzikanten en koren zijn aan de oefeningen begonnen.  Een kopie is ons overhandigd door Han en zal naar elke componist in de partnergemeente gestuurd worden.

 

De hymne zal in Lier in de Sint Gummaruskerk opgevoerd worden door  een volledig orkest, bestaande uit 100 muzikanten waarvan 70 muzikanten tussen de 12 en 18 jaar zijn.  Het orkest wordt geflankeerd en ondersteund door vijf koren waarvan 2 kinderkoren en 1 jeugdkoor en 2 volwassen koren.  In totaal 220 koorleden.  In totaal zullen er dus 320 muzikanten en zangers aan het optreden meewerken.

De avant-premiere heeft plaats op zondag 9 mei om 11.00 uur in de Gumerslagmaruskerk en is vrij toegankelijk voor iedereen.

De première heeft plaats op zondag 9 mei om 13.30 uur en  zal met voorbehouden tickets geregeld worden naargelang de inschrijvingen.  De andere plaatsen kunnen vrij aangevuld worden.

 

Er zal een brochure gemaakt worden voor de totaliteit van de muziek evenementen met vermelding van ons project logo .

Er zal een speciale flyer gemaakt worden voor de Golden Bridge hymne met vermelding van  de totstandkoming van deze hymne en de inhoud van de muziek.  Telkens weer met ons logo en onze verwijzingen naar het Europees Project.

partituur 001

partituur 002

partituur 005

partituur 004

partituur 006

17:05 Gepost door gustaaf in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.