23-02-11

Nieuwsbrief 36

 

NIEUWSBRIEF 36

 

15 februari 2011

Beste Vrienden,

 

 

 

2011 is reeds een flink eind op weg, de winter is zowat vergeten en we kijken reikhalzend uit naar de lente en de komende zomer.  2011 belooft ook een schitterend verbroederingsjaar te worden.

Op 2-3-4 en 5 juni zijn we  in Saint-Savin, alwaar een schitterend programma is uitgewerkt.  Het zal er één groot feest worden.

 

Een weekje later zal een delegatie deelnemen aan de Village Fair in Hartley Wintney en onze Engelse vrienden hebben een project ingediend bij de Europese Commissie.  Indien dit project wordt goedgekeurd zal er begin september nog een activiteit in Hartley Wintney plaatsvinden.

 

Op 11 April vindt in Keulen de Verbroederingstrefdag plaats tussen de Duitse en Belgische steden en Gemeenten die met mekaar verbroederd zijn, en ook daar zijn we uitgenodigd om onze ervaringen mee te delen.  Deze trefdag wordt georganiseerd door  de Duitse organisatie van Stedenbanden.

 

21-22-23 en 24 juli heeft bij ons het Verbroederings wandelweekeinde plaats.  We ontvangen dan van iedere partnergemeente  8 wandelaars en diegenen van ons die willen meewandelen of dit weekeinde willen meedoen : gelieve je aan te melden.

Bovendien zoeken we uiteraard nog gastfamilies voor deze 24 mensen.  We ontvangen niet meer vrienden omdat de groep anders veel te groot wordt om te wandelen.

De wandelaars komen aan op 21 juli.

Vrijdag 22 juli heeft er een wandeling plaats in de Streek van Zandhoven, Viersel en Pulderbos.  ’s Avonds is er een verbroederingskampioenschap paapgooien en een gezellige HerfstzonBBQ.  Op tijd naar bed want de volgende dag staan er weer een kleine 20 kilometers af te wandelen, deze keer Vlimmeren, Beerse, Sint-Jozef Rijkevorsel en Rijkevorsel zelf.  Het wandelweekeinde sluiten we af in goddelijke sferen met een hemels buffet op zaterdagavond.

Zondagmorgen vertrekken de gasten terug naar huis.

 

Dus : indien je wil deelnemen aan het wandelweekeinde : gelieve je op te geven.

Indien je gastfamilie wil zijn : geef het zo snel mogelijk door.

 

Staf Verhoeven, 033115454 of gewoon s.verhoeven@skynet.be

 

 

Staf Verhoeven, voorzitter Intergemeentelijk Verbroederingscomité.

s.verhoeven@skynet.be

tel 03/311.54.54

 

11:29 Gepost door gustaaf | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.