20-05-11

Nieuwsbrief 37

NIEUWSBRIEF 37

 

15 mei  2011

Beste Vrienden,

 

Op donderdagavond 17 maart hebben wij in het Gemeentehuis de Golden Star Award pins uitgereikt aan een groot aantal verdienstelijke medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van het Golden Bridge Project.   Nog steeds worden we op allerhande congressen gevraagd om dit project toe te lichten en om andere verbroederingscomités op weg te zetten om ook projecten in te dienen.  Zo waren we onder andere te gast op 5 April in Antwerpen bij Europe Direct en op 7 april opnieuw in Antwerpen voor een toelichting van VVSG. (Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten.) Op 11 april  waren we dan in Keulen (zie onze blog http://verbroederingmalle.skynetblogs.be).

 

Tijdens het weekeinde van 2-3-4 en 5 juni zijn we met 50 Mallenaren te gast in Saint-Savin.  Een weekje later zijn we dan met 25 in Hartley Wintney.

 

In juli (21-22-23 en 24 ) ontvangen we wandelaars uit de verschillende partnergemeenten.  Als je wil meewandelen, gastfamilie wil zijn of gewoon een handje helpen bij de organisatie : laat iets weten. (Staf Verhoeven) en in augustus is een kleine afvaardiging gevraagd voor de viering van 800 jaar Stadsfeesten in Heusenstamm.

 

Op 3 en 4 september hebben we een uitnodiging voor 25 personen om in Hartley Wintney deel te nemen aan de jaarlijkse Jazz picknick.  Als je interesse hiervoor hebt : geef je naam even door en we noteren dit.  (Staf Verhoeven, s.verhoeven@skynet.be of gsm 0477697876).  Snel erbij zijn is noodzaak : plaatsen zijn beperkt.

 

Ondertussen zijn de koren en de Koninklijke Harmonie St.-Laurentius de hymne “Europa, Europa” aan het instuderen en we werken momenteel hard achter de schermen om een optreden te verzorgen voor het Europees Parlement in Brussel.

 

Laatste activiteit van het jaar wordt ongetwijfeld : de jaarlijkse Kerstmarkt in Heusenstamm.

 

En zo zie je maar dat een jaar voorbij zal vliegen en er weer heel wat activiteiten gepland zijn.

 

Ondertussen werken we ook reeds aan de voorbereiding van de Europese jumelageplanning voor de jaren 2014-2021.  Wij zijn gevraagd om onze ervaringen mee te delen.

 

 

 

Staf Verhoeven, voorzitter Intergemeentelijk Verbroederingscomité.

s.verhoeven@skynet.be

0477697876

 

12:30 Gepost door gustaaf | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.