08-09-11

De afgelopen zomer

 

Tijdens het weekeinde van 2-3-4 en 5 juni waren we met 50 Mallenaren te gast in Saint-Savin ter gelegenheid van onze 50 jarige verbroedering met hen.  Het is een ongelooflijk en zeer geslaagd feest geworden.  Proficiat en al de deelnemers zullen zeker genoten hebben.

 

Een weekje later waren we te gast op de Village Fair in Hartley Wintney en onze brandweermannen hebben bij het koordtrekken hun uiterste best gedaan.  Spijtig genoeg moesten ze nipt de duimen leggen tegen hun Engelse collega’s, die wel terreinvoordeel hadden.  Toch was ook de village Fair een zeer geslaagde happening. 

In juli (21-22-23 en 24 ) ontvingen we wandelaars uit de verschillende partnergemeenten. Met een bonte groep van 40 wandelaars werd de eerste dag afgewerkt in Zandhoven en met een gezellige frit met stoofvlees afgesloten in de kantine van de Oostmalse brandweer.  De tweede dag werd de streek van Malle, Sint-Jozef Rijkevorsel verkend.  ’s Avonds een korte initiatie van paapgooien en dan werd de dag besloten met een hemels diner in het Mariapark.  Aan iedereen die meegewerkt heeft : Van harte proficiat : het was een schitterend weekeinde en de gasten spreken er nog altijd vol lof over.

 

20 en 21 Augustus : een kleine delegatie is naar Heusenstamm getrokken om de stadsfeesten bij te wonen ter gelegenheid van 800 jaar stadsrechten van Heusenstamm.  .

 

2-3 en 4 september : Hartley Wintney organiseerde zijn jaarlijkse jazz picknick, die nu in het kader stond van de 30 jarige verbroedering Hartley Wintney met Saint-Savin.  Met een twintigtal Mallenaren werd ook deze activiteit een gezellig samenzijn en een ontspannen feest.

 

Toch ook niet vergeten : de vrijwilligershappening op 25 september in Westamelle aan de sporthal.  We houden er een info stand zodat elke burger van Malle kan zien wat we juist doen.  Natuurlijk is iedereen welkom om een handje te helpen of om gezellig een babbel te komen doen.  Bovendien wordt ook de vrijwilliger van het jaar gekozen en er zijn genomineerden van de Verbroedering.

 

En zo naderen we weeral de volgende activiteit :  De kerstmarkt in Heusenstamm.  : 3 en 4 december.

14:34 Gepost door gustaaf | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.